André Rieu, 29 Kasım’da İstanbul’da

Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden kabul edilen André Rieu, dünyanın en seçkin orkestralarından Johann Strauss Orkestrası ile birlikte 29 Kasım 2013’te İstanbul’da!

MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye’ye gelecek olan André Rieu, gittiği her ülkede müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Ünlü sanatçının her birine 50-60 bin kişinin katıldığı konserlerin biletleri ise aylar öncesinden tükeniyor.

Olimpiyat statlarında konser veren tek klasik müzik sanatçısı olma ünvanını taşıyan André Rieu, 29 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda vereceği konser şimdiden yılın en büyük müzik olayı sayılıyor…

About okuryazarsanat

Okur Yazar, bir kişi veya kuruma bağlı olmayan; sosyal paylaşım ağları üzerinde sanatın her dalıyla ilgili haberleri, gelişmeleri, etkinlikleri duyurmayı amaçlayan; sanatın her dalına mensup sanatkarların eserlerini paylaşırken, yeni yüzlere ve toplumsal duyarlılık veya dayanışma gerektiren olaylara da seyirci kalmayan bir kültür sanat oluşumudur. Twitter, Facebook, Tumblr, Instagram, Pinterest, Blog adreslerimiz "Anasayfa" sütununda belirtilmiş olup, Okur Yazar'ın isim benzerliği olan internet siteleri, kendi belirttiğimiz adreslerimiz dışında farklı sosyal paylaşım hesapları ve basılı yayınlarla ilgisi yoktur. Paylaşım yaptığımız adresler sosyal paylaşım hesaplarımızda belirtilmiştir.
Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın